Várjuk kedves vendégeinket

Egyik apartmanunk két főnek, a másik apartmanunk pedig gyermekes családnak ideális szálláslehetőség Pécs belvárosának keleti szélén.  Vagy akár egy nagyobb családnak, esetleg egy baráti társaságnak a két apartman egyidejű használata is kiváló közös időtöltés színhelye lehet, mely igény szerint biztosíthatja a szükséges elkülönülési lehetőséget is.

Mindkét apartman egy-egy légkondicionált szobával, jól felszerelt konyhával és zuhanyozós fürdőszobával rendelkezik. A családi apartmanban emeletes ágy áll a gyermekek rendelkezésére.

A két apartmant magába foglaló vendégház egy közös udvarból nyílik, mely az utcáról lépcsőházon át közelíthető meg. A zárt közös udvar alkalmas szabadtéri programokra is. Gépkocsival parkolni az utcán a ház előtt ingyenesen lehetséges. A szálláshelyen szívesen látjuk a házi kedvenceket is, fizetésre pedig sok más lehetőség mellett SZÉP-kártyát is elfogadunk.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

Gyalogosan és kerékpárral érkező kedves vendégeink figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy a vendégház városunk jellemzőinek megfelelően emelkedős-lejtős hegyoldali utcák között található,

A vendégház kifejezetten állatbarát hely, ahol nem csak a vendégek házi kedvenceit várjuk nagy szeretettel, hanem két teljesen ártalmatlan, barátságos kutya is lakik a vendégház melletti otthonban. Időnként a közös udvarban is lehet találkozni velük, de vendégeink kérésére készek vagyunk felügyelni és szabályozni a kutyusok megjelenését, mozgását a közös területeken.

NTAK regisztrációs szám: MA20009377

Látnivalók a közelben

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség

Foglalni szeretne? Vagy csak megtekintené a még foglalható napokat? Kattintson ide:

Kérdése van? Árajánlatot szeretne?